Pinnacle Studio 11 podrobná příručka uživatele - Pecinovský, Josef (Grada, 2008)
Bez ohledu na to, zdali jste fanda do domácího digitálního videa nebo profesionál, který tvoří dokonalé digitální videosnímky, jistě uvítáte jedinečnou knihu z pera velmi zkušeného autora, jenž získal za knihu na předchozí verzi Cenu Grady za rok 2006 jako za jednu z nejúspěšnějších a čtenářsky nejatraktivnějších knih všech dob. Nechcete-li zůstat stranou a ohromit své přátele, rodinu nebo kolegy v práci špičkovým zpracováním digitálního videa, pak právě pro vás je tato kniha jako šitá na míru. Najdete v ní vše, co ke zpracování svého snímku potřebujete, od samotného stažení videa z kamery na počítač, přes střih, efekty, titulky či zvuk, až po sestavení a vypálení DVD.
Keywords: Digitální fotografie a video