Zen a hotovo Zcela jednoduchý systém osobní produktivity - Leo, Babauta (Jan Melvil Publishing, 2010)
Podtitul: "Zcela jednoduchý systém osobní produktivity" Nestíháte? Cítíte se zavaleni úkoly a v noci přemýšlíte, na co jste kde zapomněli? Vyzkoušejte Babautův naprosto minimalistický systém deseti jednoduchých návyků na zlepšení produktivity a osobní rovnováhy nazvaný Zen to done (ZTD). Lze jej zvládnout mnohem snadněji než nástrahy jiných komplexních systémů. Babauta rozvíjí ty nejlepší triky z metody GTD Davida Allena i návyků Stephena Coveyho a vytváří tak unikátně komprimovaný celek. Knihu přečtete za dva večery, ale může změnit celý váš život.
Keywords: Mindfulness