Nejčastější chyby a omyly manažerské praxe - Štěpaník, Jaroslav (Grada, 2010)
Jste vedoucím pracovníkem či manažerem ve vedoucí funkci? Pak je tato kniha určena právě vám. Velmi čtivou formou přibližuje nejčastější omyly, chyby a opomenutí, kterých se dopouštějí právě nadřízení ve vedoucích funkcích při jednání se svými podřízenými (ať už se to týká oceňování, komunikace, porad, školení, motivace a mnoho dalšího). Publikace vychází nejen z psychologických poznatků, ale zejména z praxe, s níž se autor setkával v různých firmách, kde působil jako lektor a trenér praktických psychologických dovedností.
Keywords: Podnikání a management