Připravujeme se k certifikované zkoušce z češtiny. Úroveň B1 úroveň B1 (CCE B1) - Boccou, Kestřánková, Marie (Karolinum, 2013)
Publikace je určena všem zájemcům o Certifikovanou zkoušku z češtiny pro cizince na úrovni B1 (CCE-B1), kterou pořádá Ústav jazykové a odborné přípravy Univerzity Karlovy v Praze (ÚJOP UK). Byla vytvořena nejen pro vyučující, kteří chtějí ke zkoušce připravovat své studenty, ale také pro kandidáty, kteří dané úrovně dosahují a s formátem zkoušky se chtějí seznámit sami. Uživateli jsou k dispozici jak konkrétní příklady jednotlivých úloh s návodem k jejich vypracování, tak metodická doporučení pro nácvik testovaných dovedností. Materiál obsahuje celkem tři kompletní cvičné sady testů (včetně klíče). Všechny poslechové texty jsou ke stažení na záložce Ke stažení. Audio přílohy najdete i online na našem kanálu Soundcloud.
Keywords: Ostatní jazyky