Zdravá výživa pro každý den Fórum zdravé výživy - Piťha, Jan (Grada, 2009)
Snad každý z nás ocení zbrusu novou knihu, která vychází ze zkušeností a praxe těch nejlepších českých odborníků na výživu. Ti všichni se snaží vyvrátit nepodložené mýty o výživě, které se v české společnosti objevují, a uvádí přehled nejzávažnějších rizik a chyb, jichž se ve stravování dopouštíme. Získejte spolu s námi neocenitelné informace o redukčních dietách a správném stravování dětí, sportovců či seniorů. Poznejte jak moc se ovlivňují léky a potraviny a jak bojovat s aterosklerózou.
Keywords: Zdraví a životní styl; Výživa