Marné prosby mrtvýćh - Hill, Roxann (Vendeta, 2022)
Mrtvola brutálně umučené ženy. A série vražd, která se stala před třiceti lety. Původně si chtěla bývalá policistka Anna Steinbachová užít pár dní volna a vesnickou idylu, ale narazila na mrtvolu brutálně umučené ženy. Společně se svým kolegou, knězem Pavlem Wagnerem, začnou s vyšetřováním. Proč měla oběť svázané ruce, jako by se modlila? A existuje nějaká souvislost s třicet let starou sérií vražd? Než Anna s Pavlem najdou odpovědi na tyto otázky, je nalezena další zavražděná žena. Závod s časem začíná. Dopadne naše dvojice sériového vraha? A jak to vypadá se vztahem mezi nimi?
Keywords: Horory