Terienina minulost - Burdová, Michaela (Eknihy hned, 2013)
Vítejte zpět v Mianthilii! Vraťme se v Terienině minulosti k zrodu nesmrtelné lásky mezi ní a nejstrašlivějším válečníkem temného pána. Nová povídka k fantasy sérii křišťály moci od Michaely Burdové!
Keywords: Sci-fi, fantasy