Ženská monologika - Lužná, Kateřina (Eknihy hned, 2013)
Jak název napovídá, kniha ŽENSKÁ MONOLOGIKA je sbírka kratších i delších divadelních monologů pro ženy a dívky. Monology jsou důležitou a obtížnou částí jak samotného hereckého projevu, tak i nácviku dramatických dovedností v uměleckých školách a kurzech.
Keywords: Společenské romány