Malé experimenty Jak nastartovat zvědavost a nebát se žít po svém - Anne-Laure, Le, Cunff (Jan Melvil Publishing, 2025)
Kolikrát jste už slyšeli, že musíte mít jasný plán? Co všechno jste obětovali cílům, které jste si ani sami nezvolili? A kdy naposledy jste se učili něco nového jen proto, že vás to zajímalo? Anne-Laure Le Cunff, bývalá manažerka Googlu, opustila kariérní dráhu, aby přehodnotila, co vlastně znamená být úspěšný - a nyní vás zve k osvojení experimentálního přístupu k životu. Takového, který nevychází z tlaku na výkon, ale z vědomé zvědavosti. Kniha propojuje neurovědu, filozofii a osobní příběh autorky, která prošla selháním ve startupu, tvůrčí krizí i vyhořením, díky čemuž vyvinula nový způsob, jak přemýšlet o osobním růstu. Anne-Laure představuje konkrétní nástroje, s jejichž pomocí můžete snadněji zvládat nejistotu, znovu objevit radost z učení a pěstovat produktivitu, která vás nevyčerpá, ale posílí.
Keywords: Psychologie pro každého