Řešení problémů a rozhodování Jak přinutit problémy, aby pracovaly ve váš prospěch - Plamínek, Jiří (Grada, 2008)
Řešíte? Rozhodujete? Nebo snad dokonce odpovídáte za to, aby se řešení opravdu uskutečnilo? Potom držíte v rukou správnou knihu. Obsahuje pečlivě vybrané techniky, které spolehlivě fungují v praxi, stejně jako přehled nejoblíbenějších chyb, jichž se pravidelně dopouštíme. Je doslova nabitá praktickými příklady z českého prostředí, provokativními paralelami a úvahami o nečekaných souvislostech. Poradí vám, kam chodit na nápady, jak poznat dobrý nápad a jak jej potom také realizovat.
Keywords: Podnikání a management