Malvína - Szafrańska, Anna (Red, 2022)
Někdy se ten pocit vsákne pod kůži jako inkoust a vytvoří na ní jedinečný vzor. Malvína ovládla hru vzhledů. Každý den nosí masku, kterou si sundává pouze v noci. Tehdy se jí vrací vzpomínky a noční můry. Pouze v noci je nahá a zranitelná. Arek má na zádech vzory, ale nejedná se o tetování. Jsou to vzpomínky, které mu kdosi vryl do kůže. Míval ve svém životě ženu, která mu nabídla to, po čem nejvíc toužil - zapomnění. Tato žena už s ním není. Malvína a Arek mají jedno společné - nehledají lásku a raději se do žádných vztahů nepletou, protože v hloubi duše vědí, že je na konci čeká jen bolest. Ne vždy se nám však stane to, co si přejeme.
Keywords: Romantika, romány pro ženy