Skryté signály těla Jak regulovat svůj nervový systém, uzdravit tělo a osvobodit mysl - Karden, Rabin (Jan Melvil Publishing, 2025)
Necítíte se vždy dobře ve vlastním těle? Trápí vás stres, úzkosti, či nevysvětlitelné bolesti? A co kdybyste dnes zjistili, že řešení máte na dosah? Autoři, přední odborníci na propojení těla a mysli, pomohli tisícům klientů s nejrůznějšími diagnózami a obtížemi. U většiny z nich nacházeli společného jmenovatele: dysregulovanou nervovou soustavu. Ve své knize představují revoluční a přitom maximálně praktický přístup inspirovaný somatickou terapií a polyvagální teorií. Vědecké poznatky propojují s účinnými technikami, které vás naučí porozumět řeči svého těla, zklidnit přetížený nervový systém a konečně se začít uzdravovat - zevnitř.
Keywords: Zdraví a životní styl