Physical Activity in Science and Practice - Flemr, Libor (Karolinum, 2014)
Sborník z vědecké konference konané u příležitosti 60. výročí založení Fakulty tělesné výchovy a sportu Univerzity Karlovy v Praze.
Keywords: Sporty