Body Composition in Soccer

Publikace se zabývá tělesným složením ve fotbale a jeho proměnami v průběhu ontogeneze u mladých fotbalistů s cílem zlepšit jejich sportovní výkon. Prezentované informace jsou založeny na nejnovější dostupné literatuře a zahrnují diagnostické možnosti a také pokyny pro studenty a trenéry, jak správn...

Full description

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Malá, Lucia
Other Authors: Tomáš Malý, František Zahálka
Format: eBook
Language: Czech
Published: Karolinum 2023
Edition: 1. elektronické vydání
Subjects:
ISBN: 978-80-246-5408-9
978-80-246-5509-3
Physical Description: 1 online zdroj (132 stran)

Cover

Table of contents

LEADER 01640nam a2200289 i 4500
001 bkp509667582
003 CZ-prgp
005 20240716153356.0
006 m-----o--d--------
007 cr cn
008 240716s2023 xr 000 0 cze
020 |a 978-80-246-5408-9  |c 280 Kč  |q (print) 
020 |a 978-80-246-5509-3  |c 200 Kč  |q (online ; pdf) 
040 |a Grada  |b cze  |e rda 
100 1 |a Malá, Lucia 
245 1 0 |a Body Composition in Soccer  |c Lucia Malá, Tomáš Malý, František Zahálka 
250 |a 1. elektronické vydání 
264 1 |b Karolinum  |c 2023 
300 |a 1 online zdroj (132 stran) 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a počítač  |b c  |2 rdamedia 
338 |a online zdroj  |b cr  |2 rdacarrier 
520 3 |a Publikace se zabývá tělesným složením ve fotbale a jeho proměnami v průběhu ontogeneze u mladých fotbalistů s cílem zlepšit jejich sportovní výkon. Prezentované informace jsou založeny na nejnovější dostupné literatuře a zahrnují diagnostické možnosti a také pokyny pro studenty a trenéry, jak správně interpretovat výsledky. Pojednání dále obsahuje kapitolu o identifikaci klíčových ukazatelů pro výběr talentů ve fotbale a kapitolu věnovanou výživovým principům ve vztahu k tréninku a ontogenezi, vždy v kontextu nejnovějších dostupných vědeckých zdrojů. 
650 0 4 |a Děti a sport 
700 1 |a Tomáš Malý 
700 1 |a František Zahálka 
856 4 0 |u https://www.bookport.cz/AccountSaml/SignIn/?idp=https://shibboleth.utb.cz/idp/shibboleth&returnUrl=/kniha/body-composition-in-soccer-12806/  |y Dostupné v BOOKPORT po přihlášení pomocí eduID