Měli jsme to soudružce rozmluvit - Vilvento, Magda (Eknihy hned, 2017)
Je podzim roku 1986. Tři kamarádky, pokojské z hotelu Intecontinental se rozhodnou k velkému kroku - vdát se do zahraničí. Vede je k tomu nejen prostředí kontrastů, tedy blahobytu a Západní kultury v hotelu proti skromným poměrům běžné rodiny z té doby, ale i nefungující vztahy. Katka je jednou z nich, ačkoli je stejně jako její kamarádky denně v přímém kontaktu se "Západem" a zná nejnovější trendy, módu, parfémy a hudbu (ze satelitních kanálů a časopisů posbíraných po odjezdech), každodenní návrat do skromné domácnosti ji z obláčku iluzí dost krutě vrací do všední reality.
Keywords: Erotické romány