30 hodin Ověř nápad v rekordním čase a rozjeď vysněné podnikání - Dalibor, Pulkert (Jan Melvil Publishing, 2024)
Zkušený inovátor Dalibor Pulkert nabízí kompletního průvodce, který vám pomůže nápad nejen vymyslet, ale především vyladit, ověřit na trhu a dostat do hmatatelné podoby už během 30 dní. Ať už chcete vybudovat druhý Rohlík nebo otevřít vysněnou kavárnu, kniha vás naučí být sám k sobě upřímný, využít naplno kritické myšlení a svůj záměr podrobit za pomoci praktických úkolů a nástrojů zkoumání z mnoha perspektiv.
Keywords: Podnikání, ekonomie a finance