Diagnostika a léčba nejčastějších osteoporotických zlomenin - Džupa, Valér (Karolinum, 2017)
Skripta určená studujícím medicíny jsou věnovaná diagnostice a léčbě nejčastějších osteoporotických zlomenin. Jedná se o písemnou podobu studijních materiálů vytvořených k e-learningovému kurzu Osteoporóza (http://osteokurz.lf3.cuni.cz) nabízenému studentům všeobecného lékařství 3. lékařské fakulty Univerzity Karlovy v Praze. Skripta by měla pomoci studentům 3. LF UK, kteří se e-learningového kurzu nezúčastní, ale i studentům ostatních lékařských fakult Univerzity Karlovy, ve snadném a rychlém pochopení "ortopedického" pohledu na problematiku nejčastějších osteoporotických zlomenin.
Keywords: Chirurgie, ortopedie, traumatologie