Tanči, jako by tě nikdo neviděl - Jones, Vanessa (KING COOL, 2022)
Nettie se společně se svými přáteli vrací po letních prázdninách na Akademii múzických umění Cecile Dukeové, nejprestižnější školu svého druhu v zemi. Po roce trápení našla znovu svůj hlas a zdá se, že teď už ji nemůže nic zastavit, zvlášť když získá hlavní roli ve školním muzikálu.
Keywords: Young Adult, New Adult