Až za hrob - Dean, Koontz (Fobos, 2022)
Woody Bookman za jedenáct let svého života nepromluvil ani slovo. Ani když jeho otec zemřel při hrozné nehodě. Ani když mu jeho máma říká, že ho miluje. Jediné, na čem Megan záleží, je bezpečí a štěstí jejího syna. Jenže Woody věří, že za smrt jeho otce může nestvůrné zlo, které nyní ohrožuje jeho i jeho matku. A nemyslí si to sám. Slyší ho i spojenec, jehož doposud nezná. Woodyho strašlivé podezření se potvrdí. Zákeřný muž hnaný zlem uvede do pohybu svůj zvrácený plán. A jde po Woodym a jeho matce. Ze zvířecích důvodů. A jeho síla roste. Navíc není sám.
Keywords: Horory