Co když zůstaneme - Sprinz, Sarah (Red, 2022)
Amber Gillsová na studium sice zvysoka kašle, ale po vyhazovu z torontské architektury se její nevázaný život obrací vzhůru nohama. Nejlepší kamarádka Laurie Cavelleové přichází na nátlak veleúspěšných rodičů studovat do rodného Vancouveru. Jedinou útěchou v nepřátelském prostředí je jí zprvu jen blízkost Laurie a znovuobjevená vášeň pro krasobruslení. Amber bojuje nejen s pedantským otcem, který ji svými penězi a postavením na fakultě drží v šachu, ale také s ambiciózními spolužáky. Mezi nimi vyniká především Lauriin spolubydlící, pohledný snaživec Emmett Sorichetti, s nímž Amber kvůli náročnému projektu uzavírá výhodnou dohodu. Emmett se postupně stává víc než jen spojencem z nutnosti a odhaluje jí své pečlivě střežené soukromí. Také ona odkládá svoji přezíravou masku a zjišťuje, že předsudky se nevyplácejí a nezávazný vztah s medikem Colem jí pomalu přestává stačit.
Keywords: Romantika, romány pro ženy