Výkřiky v temnotě - Coates, Darcy (Fobos, 2022)
Clare a Dorran se snaží zajistit staré rodinné sídlo před hladovými mutanty, kteří osídlili tajné chodby domu, a doufají, že si tím koupí alespoň chvíli klidu. Jejich naděje berou rychle za své v okamžiku, kdy se Clare vysílačkou přihlásí její sestra Bethany. Žije, ale je uvězněná ve svém bunkru a dochází jí kyslík.
Keywords: Horory