Cesta na konec světa aneb pouť do Santiaga de Compostela - Klein, Václav (Eknihy hned, 2015)
Poutník Zanim Utíkal putuje se svým Imaginárním přítelem, duchem pana Václava Šaška z Bířkova, účastníkem poselstva, vyslaného v 15 století Jiřím z Poděbrad "Na konec světa," po podobné cestě v dnešním století. Deník zahrnuje v lehké humorné formě jejich zážitky a události z cesty.
Keywords: Memoáry, osobnosti a osudy