Psychologie moudrosti a dobrého života - Křivohlavý, Jaro (Grada, 2009)
Kdo by nechtěl prožít dobrý a moudrý život? Kdo by si nepřál vědět, co je a co není moudrým řešením různých životních problémů a konfliktů? Kde ale najít solidní informace na téma jak dobře prožít svůj život? Kniha Psychologie moudrosti a dobrého života, kterou právě držíte v ruce, vám takové poznatky přináší. Pomůže vám orientovat se v tom, co po tisíciletí bylo na světě k problematice dobrého a moudrého života ve všelijak těžkých životních situacích zjištěno a napsáno. Poskytne vám stručnou mapu na cestě za životní moudrostí. Jednoduše řečeno, tato kniha je určena všem, kteří nechtějí, aby jejich život zplaněl a aby ho zbytečně promarnili.
Keywords: Psychologie odborná