Na útěku - Paulina, Świst (Red, 2022)
Velká láska je úžasná věc, jenomže občas se s ní pojí velké problémy, zvlášť když se ukáže, že bůh sexu je současně i bohem války... Mala sice možná našla chlapa svých snů - respektive našel spíš on ji -, ale zároveň nenávratně přišla o možnost žít poklidně a v bezpečí. Její dřívější aférky a výstřelky náhle působí jako něco nudného a bezbarvého, protože teď dokonce i chvíle odpočinku po boku kamarádky Zuzky nabývají podoby něčeho naprosto šíleného. Malin život nikdy nebyl vzorem usedlé a uspořádané existence, ale aspoň čas od času si mohla namlouvat, že si o svém životě rozhoduje sama. Teď tato iluze praskla jako mýdlová bublina. Mala se stává pouhou figurkou ve hře, které sama nerozumí. Mala se tedy musí skrývat, nejprve v "luxusním vězení", později dokonce na slunném jihu. Zdánlivě příjemný až idylický pobyt však brzy přeroste v tísnivou nejistotu a boj o holý život. Koneckonců, chaotičnost má v sobě odnepaměti a ti, jimž se nevědomky postavila do cesty, nemají ani tušení, s jak ničivým živlem si zahrávají.. Občas však dokonce i ona zjišťuje, že by bylo fajn, kdyby se ten šílený kolotoč událostí, který s ní hází na všecky strany, přece jen točil o fous pomaleji...
Keywords: Romantika, romány pro ženy