Neohlížej se - Cheetham, Ben (Fobos, 2022)
Adam není typ člověka, který by věřil v existenci duchů. Podle něj jsou duchové prostě vzpomínky. Kamkoli v jejich stísněném domě v Londýně pohlédne, vidí svého zesnulého syna. I přes jisté pochybnosti je šance na nový začátek příliš lákavá, než aby ji nechal bez povšimnutí. Adam, Ella a jejich přeživší syn Henry se do sídla Fenton přestěhují. Zpočátku všem změna scenérie dodá novou chuť do života. Ale jak dům začíná prozrazovat svá tajemství, začnou mít podezření, že v něm nejspíš nebudou sami...
Keywords: Horory