Asertivní žena 3., doplněné a aktualizované vydání - Novák, Tomáš (Grada, 2008)
Vycházíte vstříc již dopředu všem, s nimiž jednáte? Ustupujete, protože přeci moudřejší ustoupí? Necháváte si všechno líbit a často vás napadne, že byste raději byli nejmenší na celém světě? Pokud ano, pak kniha Asertivní žena byla napsána právě pro vás. Máte právě jedinečnou možnost s její pomocí ledacos změnit k lepšímu.Asertivita nabízí specifický přístup k životu. Vede k umění využívat vlastní možnosti a k omezení důsledků různých manipulací z okolí. Jaké jsou tedy zmíněné možnosti, které všichni máme bez ohledu na to, zda asertivní jsme nebo ne? Budete se divit, ale je jich minimálně dvacet. Stačí jen zalistovat knihou, kterou právě držíte v ruce, a začít na sobě pracovat.
Keywords: Psychologie pro každého