Principy a praktika lékařské mikrobiologie - Melter, Oto (Karolinum, 2014)
Tato publikace usnadní studentům lékařských fakult poznání moderní diagnostiky infekčních nemocí a porozumění principům lékařské mikrobiologie. Informace pocházejí z aktuálních odborných zdrojů a ze zkušeností autorů. Každá kapitola je rozdělena na část teoretickou a praktickou. Praktická část obsahuje vždy několik cvičení, která umožní vyzkoušet si jednoduché diagnostické metody v laboratoři lékařské mikrobiologie. Množství fotografií a diagramů zvyšuje srozumitelnost popisů elementárních principů. Každá kapitola je doplněna o několik otázek, které studentům pomohou ověřit si získané základní znalosti. Přílohu ke stažení najdete na stránce titulu.
Keywords: Ostatní lékařské obory