Morfologie zubů. Kreslení a modelování zubů - Monhartová, Květoslava (Karolinum, 2012)
Třetí vydání učebnice, určené studentům Lékařské fakulty v Plzni. Teoretická část učebního textu se zabývá základním popisem zubu, jeho značením, morfologií tvrdých zubních tkání a morfologií stálého chrupu. Cvičná část se zaměřuje na nákresy a modelaci zubů.
Keywords: Stomatologie