Radiochirurgie gama nožem Principy a neurochirurgické aplikace - Liščák, Roman (Grada, 2009)
Kniha je určena neurologům, neurochirurgům, onkologům a radioterapeutům, ale také všeobecným lékařům jako příspěvek k postgraduálním textům v neurochirurgii. Komplexně pojatá a bohatě obrazově dokumentovaná publikace zveřejňuje skvělé výsledky pracoviště, které jsou plně srovnatelné se světovou špičkou.
Keywords: Chirurgie, ortopedie, traumatologie; Neurologie; Onkologie; Zobrazovací metody