Fyzikální metody organické chemie - Waisser, Karel (Karolinum, 2016)
Učebnice Fyzikální metody organické chemie shrnuje metody, které jsou v Evropském lékopisu. Metody jsou uspořádány podle vlivu elektrických a magnetických polí a elektromagnetického vlnění na molekuly látek. Pozornost je věnována i vysokomolekulárním sloučeninám ve farmacii. Poslední kapitola obsahuje 400 kontrolních otázek.
Keywords: Přírodní vědy