Předlékařská první pomoc - Bydžovský, Jan (Grada, 2011)
Každý z nás by ji měl znát, každý z nás ji ve svém životě bude pravděpodobně někdy potřebovat a nikdo nevíme, kdy to bude - kdy naše znalosti a pohotová reakce zachrání lidský život. Přinášíme vám proto neocenitelnou publikaci, které byste měli věnovat pozornost dříve, než to, co se v ní dočtete, budete potřebovat pro někoho ve svém okolí, své blízké nebo sebe. Renomovaný český autor, profesionální záchranář a lékař urgentního příjmu a zdravotnické záchranné služby vás přehledným a vyčerpávajícím způsobem seznámí s postupy při poskytování předlékařské první pomoci. Všem potenciálním laickým zachráncům, ale též zdravotníkům a studentům zdravotnických oborů, se tak dostává do ruky ucelená příručka sestavená na bázi nejnovějších poznatků.
Keywords: Zdraví a životní styl; Záchranář