Vnitřní lékařství pro nelékařské zdravotnické obory - Navrátil, Leoš (Grada, 2008)
Publikace pro absolventy nelékařských oborů, kteří musí znát etiologii, projevy a diagnostiku jednotlivých patologických stavů z pohledu buď diagnostika (u oborů jako zdravotnický laborant či radiologický asistent), nebo terapeuta pracujícího pod přímým nebo metodickým vedením lékaře.
Keywords: Ostatní nelékařské profese; Interna; Ošetřovatelství - klinické obory