Řešíme partnerské problémy - Matějková, Erika (Grada, 2009)
Potýkáte se v partnerském vztahu s konflikty? Řešíte nevěru? Je váš partner žárlivý nebo si stále s někým chatuje na internetu? Nezoufejte. Na to vše a mnohem víc vám spolehlivě odpoví MUDr. Erika Matějková ve své nové publikaci, kterou právě držíte v ruce. Vybírá témata, se kterými lidé nejčastěji přicházejí do psychologické poradny. Snaží se popsat důvody konfliktů, mylné interpretace či iluze, v nichž většina z nás žije. Jak sama říká: "Záměrem této knihy není poučit čtenáře, jak na svého partnera vyzrát či jak se ho s pomocí knihy pokusit změnit. ... Tato kniha si klade za cíl pomoci porozumět skrytým významům konfliktů; tomu, co nám partner svým - pro nás tak rozčilujícím - chováním chce sdělit...."
Keywords: Partnerské vztahy; Psychologie pro každého