Bylinky pro děti a maminky - Staňková-Kröhnová, Magdaléna (Grada, 2009)
Knížka je určena pro všechny maminky, které chtějí používat dostupné přírodní prostředky pro zdraví své a svých dětí. Publikace je přehledná a především srozumitelná pro české maminky, zaměřuje se na využití fytoterapie a zdravé přírodní stravy v těhotenství, při kojení, v mateřství a pro děti. Vychází z lidových tradic, nabízí zdravé recepty a nápady na využití rostlin při tvoření s dětmi.
Keywords: Rady pro rodiče; Zahradní rostliny