Nádory varlat - Abrahámová, Jitka (Grada, 2008)
Autoři shrnují veškeré současné poznatky týkající se prevence, epidemiologie, rizikových faktorů, diagnostiky i léčby tohoto onemocnění. Vycházejí z vlastní sestavy pacientů s testikulárními nádory, která je největší v ČR.Barevná publikace, která je doplněna bohatou obrazovou dokumentací (276 vyobrazení, 82 tabulek a grafů), je určena onkologům, urologům, patologům, epidemiologům i lékařům prvního kontaktu. Podobná kniha v ČR dosud nevyšla.Spoluautory jsou dále: doc. MUDr. Ivan Malbohan, CSc., doc. MUDr. Jaroslav Novák, CSc.. Knihu recenzoval doc. MUDr. Ivan. Kawaciuk, CSc.
Keywords: Onkologie