Porodnictví - Binder, Tomáš, a, kol (Karolinum, 2012)
Tato publikace je primárně určena studentům lékařských fakult. Jsou v ní implementovány poslední poznatky oboru a rovněž doporučené postupy řešení nejčastějších a nejzávažnějších situací v oboru porodnictví, schválené Českou gynekologicko-porodnickou společností a platné v době vydání učebnice.
Keywords: Gynekologie a porodnictví