Jak získat, udržet a neztrácet autoritu - Vališová, Alena (Grada, 2008)
Jak rozvíjet a neztrácet autoritu? Jak se bránit zneužití moci? Na čem závisí sociální úspěšnost? Jak efektivně komunikovat v různých situacích? Co podmiňuje, že si nás lidé váží a respektují nás? Na tyto a podobné otázky odpovídá kniha Jak získat, udržet a neztrácet autoritu. Pokud si přejete podpořit své postavení v soukromém i profesním životě, lépe pochopit sám sebe i druhé a posílit své sebevědomí, pak je tato kniha určena právě vám. V knize je uvedeno mnoho praktických cvičení, která mohou být vítaným pomocníkem při individuálním rozvoji.
Keywords: Psychologie pro každého