Získejte rovnováhu těla, mysli, duše a ducha - Lojková, Daniela (Grada, 2012)
Žijte to, kým jste, v rovnováze těla, mysli, duše i ducha.Tato inspirující kniha vám jednoduše odpovídá na otázky, které si kladete ohledně každé z výše zmíněných složek. Autorčin originální a speciálně sestavený program Trénink těla, mysli, duše, ducha vás naučí, jak krok za krokem pečovat o svou psychiku a harmonicky prožívat svůj život jako jedinečnou "cestuu". Autorka je aktivní propagátorkou zdravého životního stylu a na základě svých neocenitelných zkušeností a odborných znalostí nejen v oboru wellness připravila unikátní text, jehož cílem je zklidnit mysl, zpevnit, omladit a ozdravit tělo, aby se duše radovala, duch volně proudil a vy jste žili s lehkostí, radostně a spokojeně.
Keywords: Psychologie pro každého