PowerPoint 2010 podrobný průvodce - Laurenčík, Marek (Grada, 2011)
Potřebujete vytvořit prezentaci a nevíte, jak na to? Poradí vám tato kniha v ideálním rozsahu, která od vás nežádá žádné předchozí zkušenosti s programem PowerPoint. Ať už jste členem obchodního nebo marketingového týmu, technik či student, jistě se bez ohledu na svou profesi dostanete čas od času do situace, kdy budete potřebovat svým kolegům, nadřízeným či profesorům prezentovat výsledky své práce. A chcete-li ohromit zpracováním a provedením své dokonalé prezentace, pak Vám jistě přijde vhod pomocná ruka tohoto jedinečného průvodce světem PowerPointu v jeho nejnovější verzi 2010.
Keywords: Kancelářské programy