Připravujeme se k certifikované zkoušce z češtiny. Úroveň B2 - Nováková, Jana (Karolinum, 2016)
Publikace je určena všem zájemcům o Certifikovanou zkoušku z češtiny pro cizince na úrovni B2 (CCE-B2), kterou pořádá Ústav jazykové a odborné přípravy Univerzity Karlovy v Praze (ÚJOP UK). Využít ji mohou jak vyučující, kteří na tuto zkoušku připravují studenty, tak samotní studenti, již dané úrovně dosahují, chtějí se seznámit s formátem zkoušky a cvičně si několik jejích variant vyřešit. Kniha nabízí tři kompletní cvičné sady testů včetně klíčů, nahrávek poslechových textů na CD a jejich scénářů. Součástí publikace jsou také příklady jednotlivých úloh a metodická doporučení k jejich řešení. Všechny poslechové texty jsou ke stažení na záložce Ke stažení. Audio přílohy najdete je také online na našem kanálu Soundcloud.
Keywords: Ostatní jazyky