Lékařská histologie II. Mikroskopická anatomie - Vajner, Luděk (Karolinum, 2023)
Třetí vydání učebního textu Lékařská histologie II je zdařilým pokračováním prvního dílu. Předkládané informace jsou opět vysvětlovány na základě moderních poznatků včetně molekulární stavby a funkčních aspektů. Vše je opět doplněno množstvím velmi přehledných ilustrací.
Keywords: Ostatní lékařské obory