Čtyřhodinový šéfkuchař Snadná cesta k tomu, abyste vařili jako profíci, naučili se cokoliv a dobře se vám žilo - Timothy, Ferriss (Jan Melvil Publishing, 2013)
Timothy Ferriss přichází se svou dlouho připravovanou a napjatě očekávanou kuchařkou pro ty, kteří si kuchařky nikdy nekupují. Jeho přímočará cesta k cíli, známá již z předchozích bestsellerů Čtyřhodinový pracovní týden a Čtyřhodinové tělo vede v této vynalézavé knize přes všechny apekty života. Protože jak říká Tim, pokud se chcete naučit vařit, musíte se nejprve naučit učit se. Jakmile umíte tohle, můžete se naučit vařit, mluvit cizí řečí, hrát baketball, přežít v divočině... prostě stát se světovou třídou, v čem budete chtít. S Timem v roli šéfkuchaře projdete školou vaření, v níž se s každým receptem naučíte určitou dovednost, kterou následně využijete v dalším receptu. Množství tipů a triků z vás udělá vládce kuchyně, ale Ferriss, jak už má ve zvyku, se neomezuje jen na vaření doma. V části o divočině si uloví večeři, ve vědecké části pochopí molekulární kuchyni...
Keywords: Kuchařky