Přetíženy Z čeho pramení naše frustrace a kde najít úlevu - Kateřina, Trávníček (Jan Melvil Publishing, 2025)
Přetíženy volně navazují na oceňovaný podcast Mrchy z pekel. Autorky se opírají o poznatky z neurovědy, vývojové psychologie i dalších oborů a s jemnou ironií je zasazují do českého kontextu. Nabízejí bezpečný a hluboce lidský prostor pro ženy, které se dlouhodobě starají o všechno a všechny, ale na sebe zapomínají. Kniha neodhaluje pouze nálož, která na ženy dopadá: je také průvodcem na cestě k jejímu spravedlivějšímu rozložení.
Keywords: Osobní rozvoj a poznání; Psychologie pro každého