Spielräume der modernen linguistischen Forschung - Šemelík, Martin (Karolinum, 2021)
Kniha Spielräume der modernen linguistischen Forschung nabízí vhled do moderního lingvistického výzkumu. Publikace má široký záběr, obsahuje lexikologické a lexikografické práce, příspěvky gramatické i studie pragmaticky orientované. Některé příspěvky jsou zaměřené didakticky či kontrastivně. V popředí zájmu stojí různé moderní evropské jazyky, především němčina, angličtina, čeština, slovenština a lotyština.
Keywords: Lingvistika