Fitness Assessment. Body Composition - Malá, Lucia (Karolinum, 2014)
Kniha byla napsána pro výzkumné pracovníky zabývající se problematikou výživy, správnými postupy v dietě a ovlivňováním tělesného složení jako jednoho z komponentů, které ovlivňují sportovní výkon. Dále je publikace určena výzkumným pracovníkům podílejícím se na výběru vhodných diagnostických metod pro identifikaci tělesného složení v souvislosti se sledováním změn účinkem různých faktorů (zatížení, periodizace sportovního tréninku, redukce hmotnosti v přípravném období, atd.), pro výzkumné pracovníky se zaměřením na výběr a srovnání diagnostických metod pro složení těla, pro postgraduální studenty v oblasti medicíny a sportu a v neposlední řadě i pro trenéry.
Keywords: Ostatní lékařské obory