Konec prokrastinace Jak přestat odkládat a začít žít naplno - Petr, Ludwig (Jan Melvil Publishing, 2013)
Jak přestat odkládat a začít žít naplno. Znáte ten pocit, když se vám nechce začít dělat na nějakém úkolu? Stává se vám, že odkládáte i věci, které opravdu dělat chcete? Snažíte si sami sobě poručit, ale neposlechnete se? Petr Ludwig v původní české publikaci opírající se o poslední vědecké výzkumy světových univerzit z oblasti lidského rozhodování, motivace a produktivity přináší odpověď na otázku, kterou si klade každý z nás: Jak z toho ven? Jak být produktivnější bez větší únavy? Jak začít využívat náš čas efektivněji? Jak prožít každý den naplno? Říman Seneca ve svém slavném citátu řekl: "Zatímco ztrácíme svůj čas váháním a odkládáním, život utíká." Tato kniha vám pomůže s váháním a odkládáním dlouhodobě bojovat a zlepší vaši schopnost využívat čas smysluplněji. Jádrem knihy je osm praktických nástrojů osobního rozvoje, které vám pomohou nad prokrastinací vyhrávat každý den.
Keywords: Kariéra a zaměstnání