Váš kapesní terapeut Nastavte si nové vzorce myšlení a žijte radostněji - Annie, Zimmerman (Jan Melvil Publishing, 2024)
Všichni si občas klademe podobné otázky, ale jen málokdy na ně dokážeme najít odpovědi. V knize plné tipů, příběhů a cvičení rozkrývá psycholožka Annie Zimmerman obvyklé i překvapivé strasti, s nimiž se potýkáme. Ať už vás trápí úzkosti, nízké sebevědomí, závislost a nebo porucha příjmu potravy, tato kniha vám umožní pochopit, jak rané životní zkušenosti utvářely vaše nynější vzorce chování. A co s těmito vzorci dělat, abyste prožívali víc klidu, naplnění a radosti. ## V knize se mimo jiné dozvíte - Většina psychických problémů je pouze pokusem vyrovnat se s vnitřní bolestí pramenící z minulosti. - Co má naše dětství společného se závislostmi či nevěrou v dospělosti. - Kdy nám může prospět úzkost nebo vztek a jak s těmito emocemi pracovat. - Proč nás sexuálně přitahují lidé, kteří evokují příčiny našich traumat. - Proces uzdravování odhalením příčin problému nekončí, ale začíná. Nespěchejte na sebe.
Keywords: Psychologie; Psychologie pro každého