Epistemic modality in spoken standard Tibetian: epistemic verbal endings and copulas - Vokurková, Zuzana (Karolinum, 2017)
Monografie pojednává o gramatickém vyjádření epistemické modality ve standardní mluvené tibetštině. Jedná se o systém různých, více či méně častých typů epistemických slovesných koncovek a epistemických sponových sloves, které jsou analyzovány z hlediska sémantického, syntaktického a pragmatického, a ilustrovány četnými příklady.
Keywords: Ostatní