Dětská prostituce 2., doplněné a aktualizované vydání - Vaníčková, Eva (Grada, 2007)
Doplněné a rozšířené vydání knihy Dětská prostituce se šířeji zabývá otázkou komerčního zneužívání dětí a přináší výsledky nových studií tohoto aktuálního tématu. Tato ojedinělá publikace se věnuje dětské prostituci nejenom jako palčivému sociálnímu problému, ale pojednává i o důvodech vzniku zmíněného chování u dětí a mladistvých i dopadům, které takové jednání má na budoucí život a vztahy jedinců v dětství komerčně zneužívaných. Nezbytným doplněním je informace o možné prevenci a právních aspektech dětské prostituce.
Keywords: Psychologie odborná