Francouzština pro lékaře Manuál pro praxi - Rokyta, Richard (Grada, 2007)
Publikace, která je na našem trhu zcela ojedinělá a nemá u nás konkurenci, seznamuje čtenáře s vybranými nejdůležitějšími oblastmi klinické medicíny - samozřejmě včetně potřebných výrazů a slovních obratů z anatomie, fyziologie, patofyziologie... Najdeme zde konverzační obraty, potřebnou slovní zásobu, ukázky z profesionální korespondence a vedení dokumentace, obvyklé klinické nálezy a mnoho dalších potřebných informací pro všechny, kteří chtějí být v bližším kontaktu s francouzskou medicínou.
Keywords: Ostatní jazyky; Jazyky, komunikace, etika